Als je niet de hoofdprijs wil betalen voor onderdelen en geen A kwaliteit verwacht, prima zaak. Houd er rekening mee dat je de bestelling niet de volgende dag thuis hebt. 3-5 dagen os reeel. Chat lijn hartstikke behulpzaam en correct, vanuit gaande dat ze niets aan andere minpunten kunnen doen.
Reactie Caasi:
Onze excuses dat je ervaring niet goed was. Je had op 13 juli besteld (zaterdags), op onze website staat duidelijk dat er alleen op ma t/m vrijdag bestellingen verzonden worden i.v.m. de ophaaldagen van PostNL. Daarnaast staat er dat de levertijd naar België 1 tot 3 dagen is, dit betekent dat de bestelling dus 2 dagen na verzending bezorgd is en dus binnen de beloofde levertijd.
Wij zijn juist erg gericht op kwalitatieve producten, tussen de duizenden batterijen die wij maandelijks verkopen, kan het voorkomen dat er een enkele batterij tussen zit die niet in orde is. Wij hebben geen klacht ontvangen, anders was dit uiteraard netjes opgelost. Een mail sturen mag alsnog, ik hoor graag van je zodat we dit oplossen voor je.
Groeten,
Klantenservice Repareerjephone