Mijn besteld plantje kwam maar niet. Na zelf maar contact te hebben opgenomen, gaat cadeau4jou opnieuw order plaatsen. Blijkt na weer aantal weken weer zelf contact te hebben opgenomen blijkt plantje niet meer leverbaar is maar dat cadeau4jou mij heeft vergeten te mailen hierover.
Gebrekkige communicatie dus..
Reactie Cadeau4Jou:
Beste Ruth,
Bedankt voor je review. Helaas heeft onze leverancier Bloompost rond het einde van het jaar wat moeite gehad met het uitleveren van alle bestellingen i.v.m. een voorraadtekort.
Daarnaast bleek niet elke order goed doorgekomen te zijn, vanwege een technisch probleem met de koppeling. Omdat wij hier geen melding van ontvangen hebben we onze klanten helaas niet pro-actief kunnen informeren. Het is mogelijk dat jouw bestelling hier tussen zat, erg vervelend. Het is daarom goed dat je even aan de bel trekt.
De meeste klanten die hetzelfde probleem hebben ervaren hebben contact gezocht en het probleem is inmiddels gelukkig verholpen. Hopelijk is dat bij jou ook het geval. Mocht dat niet zo zijn dan ontvangen we graag nog even jouw bestelnummer via helpdesk@cadeau4jou.nl. Onze klantenservice pakt het dan zo spoedig mogelijk met je op.
Cadeau4Jou