Snelle service.
Geen antwoordnummer bij het terug sturen vind ik niet klantvriendelijk (kosten voor mij 7 euro). Een goedkoper artikel retour maar krijg ik dan ook het verschil terug?
Reactie Comfort-producten.nl:
Beste Lia Heringa,
bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat ondanks onze inspanningen en goede zorgen u ontevreden bent over onze webshop.
Nadat u contact met ons heeft opgenomen dat u het verkeerde artikel heeft besteld, hebben wij u aangeboden om het artikel kosteloos om te ruilen.
De eerste verzendkosten + verpakkingskosten hebben wij voor onze rekening genomen. Ook het vervangende artikel hebben wij u kosteloos verstuurd. De kosten die u maakt voor de verzending naar ons zijn dan voor u. Mocht u het pakket langs willen brengen is dit ook altijd mogelijk.
Het verschil in prijs zullen wij uiteraard naar u overmaken. Wanneer u bij de retourzending uw contactgegevens IBAN+BIC heeft vermeld gebeurt dit diezelfde dag.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u toch nog vragen hebben neemt u gerust contact op één van onze service medewerkers.
Comfort-Producten