Write a review

80% of the customers recommend this company.

Cristian

In ciuda tuturor review-urilor negative am comandat și eu.
Experiența mea a fost una foarte proastă per total și stresanta.
Am făcut comanda apoi dupa 2 saptamani primesc un telefon că au fost în concediu și mă-ntreabă dacă mai doresc comanda - adică confirmarea mea, am zis da, ulterior a mai fost o saptamana pană să ajungă comanda la mine, aceasta în schimb a fost greșit trimisă...am comandat o culoare și mi-a venit altceva...de acolo și până astăzi..încă trimit emailuri, sun ..să-mi trimită curier să le preia, să-mi trimită comanda corectă - pană la urma am renunțat, am dorit să-mi trimită bani înapoi...etc au trecut aproape 3 saptamani, am trimis covorasele înapoi, apoi fără nici un răspuns din partea lor...să-mi solicite un cont sau ceva în care să-mi poată returna bani, nimic, am trimis eu un email cu datele mele personale.
Lipsă totală de profesionalism, nepasare, comunicare proastă, stres nelimitat, timp pierdut. Toate acestea la momentul astă sunt încă in progres până îmi voi recupera bani.
Nu recomand vă spun cu toată sinceritatea. Review-urile pozitive lăsate de prietenii lor, nu fac decât să promoveze o companie derizorie și să aducă clienții în starea asta. Rusine!

Score on Covorauto.ro: 0.5/5
Would you recommend this company? No
yes