Laptop aangemeld, opgehaald door UPS in opdracht van DRN, laptop in proces verdwenen, DRN lijkt zijn handen er van af te trekken, probleem opdracht gever, schade tegen de 670 euro
Communicatie als er een latop verdwenen is, schuld wordt bij UPS neergelegd
geschil tussen DRN en UPS niet afschuiven op klant
Reactie Data Recovery Nederland:
Beste heer Bruyn,
Wij zijn wel een beetje teleurgesteld om deze negatieve beoordeling.
Met de jarenlange samenwerking met onze koerierdienst hebben wij goede ervaringen. Alle pakketjes worden met zorg behandeld en veilig afgeleverd. Het komt slechts zéér incidenteel voor dat hierbij een probleempje optreedt. Wij kunnen ons ook niet heugen dat er bij ons daadwerkelijk een pakketje zoek was. Echter, met welke bezorger wij ook zouden samenwerken, sommige dingen hebben wij niet in de hand. Of wij zouden elk pakketje persoonlijk bij de klant op moeten komen halen. En dat is natuurlijk geen doen.
Wij nemen ten volle onze verantwoordelijkheid voor het verdwenen pakketje en trekken zeker niet onze handen er van af. Integendeel, wij zijn nog volop bezig met onze koerierdienst hierover en zitten er bovenop. Hierin zijn wij zelf ook afhankelijk van het response-tempo van UPS.
Wij hebben je regelmatig op de hoogte gehouden over de status en jou direct gebeld en gemaild zodra wijzelf nieuws kregen van UPS. Wij nemen dit namelijk zeer serieus!
Wij willen je vriendelijk verzoeken nog even af te wachten en niet meteen een slechte review te plaatsen. Ook niet over onze informatie op de website, onze aanmeldingsprocedure, klantvriendelijkheid, reactiesnelheid en recovery resultaat want wij zijn nog lang niet klaar met deze case. Onze collega Pim heeft zich deze zaak hoogstpersoonlijk aangetrokken en besteedt veel tijd en aandacht aan correspondentie over dit pakketje.
Dit lijkt vruchten af te werpen maar voordat wij concrete conclusies kunnen trekken toch graag nog even geduld.
Beste heer Bruyn,
Inmiddels is jouw pakketje terecht. Het bevindt zich nu in ons lab in afwachting van de uitslag van het onderzoek.