2001 beoordelingen

Aanmeldingprocedure
Recovery resultaat

Remco de Vries

Data Recovery Nederland heeft mij uitstekend geholpen - het geheel is professioneel opgezet. Ze hebben mijn schijf kunnen herstellen, maar ook los daarvan is het aangaan met de overeenkomst waarbij 70 procent van de data weer opvraagbaar is realistisch te noemen en ondanks de kosten het risico waard.

De service gerichtheid en in het algemeen het plan van aanpak. Daarnaast is het programma (ftp) waarbij je de bestanden kunt inzien heel overzichtelijk en geeft het een heldere kijk op wat onbeschadigde en beschadigde bestanden zijn.

In de mailing naar cliënten toe is het verstandig niet te enthousiast te reageren op de status van een reparatie. Vooral als er veel geld mee gemoeid gaat, mag de toon echt terughoudender en zakelijk zijn. Het zou een verkeerde indruk geven. Woordjes als 'druk bezig' zouden weggelaten kunnen worden. Houd het formeel. Verder is het prima en heb ik geen verbeterpunten of tips.

Reactie Data Recovery Nederland:

Beste Remco,
Dank voor je uitgebreide en positieve review. Fijn dat jij je uitstekend door ons geholpen voelt.
Ook bedankt voor je tip. Door jouw duidelijke omschrijving kunnen we onze mailing verbeteren en toekomstige klanten een nog betere ervaring geven.
Veel plezier met de teruggevonden data!
Team DRN

Score voor Data Recovery Nederland: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja