Onze eerste afspraak was super.
De dame die me hielp had gelijk door wat ik mooi vond, was eerlijk in haar mening en had de gastvrijheid in zich die een dergelijke winkel nodig heeft om zich te onderscheiden van andere winkels.
Helaas heb ik deze gastvrijheid bij de volgende afspraken niet meer zo teruggezien.
Bij een pasafspraak kreeg ik na het te vragen aan glas water, maar mijn moeder en schoonmoeder kregen niets aangeboden, zelfs niet toen zij zichtbaar uit mijn glas water dronken omdat zij ook dorst hadden. Heb uiteindelijk zelf voor hen ook water moeten vragen.
Verder kan de communicatie mbt wanneer je de jurk meekrijgt beter. Ik was in de verpnderstelling dat je bij de laatste passessie de jurk meekreeg dus had speciaal een auto geregeld. Bleek ik pas een dag voor de bruofy de jurk op te mogen halen. Resultaat was dat mijn moeder haar schema last-minute moest aanpassen om de jurk op te kunnen halen in toch al een hectisch weekend.
De winkel is prachtig en men is zeker erg kundig in wat ze doen. Ontvangst is super.