Eind november een beschermhoes gekocht voor onze olijfboom
echter blijkt nu deze beschermhoes stuk te gaan met de minste aanraking valt de stof uit elkaar. na hier een filmpje over te hebben gemaakt en naar de olijfgaarden shop te hebben verzonden
vandaag per email antwoord gekregen dat ik de defecte mag terug sturen en er een nieuwe zou verzonden worden echter moet ikzelf de retour kosten vergoeden. Dit vind ik commercieel niet correct en had een beter service verwacht.
snelle communicatie
Reactie De Olijfgaard Shop:
Klant heeft een half jaar geleden een beschermhoes voor een olijfboom aangeschaft. Het betreft een hoes die wij al meer dan 10 jaar tot grote tevredenheid van onze klanten aanbieden. Ondanks dat de garantietermijn is verstreken, wij niet weten wat de reden is waardoor de hoes kapot is gegaan en ook niet op welke wijze de hoes is gebruikt hebben wij uit coulance besloten de hoes terug te nemen en de klant gratis een nieuw exemplaar toe te sturen. De klant is hierbij zelf verantwoordelijk voor het terugsturen. Dat klant dit 'commercieel niet correct vindt' betreurt ons, temeer wij niet verplicht zijn deze handreiking te doen.