Vind u onze website duidelijk?
Was onze monteur op tijd?
Hoe heeft u de telefonische service ervaren tijdens het maken van uw afspraak?
Kwam onze monteur duidelijk en vakkundig over?

Monteur kwam volgens afspraak in de middag. Monteur zocht een ingang voor de riool, maar kon deze niet goed vinden. Garage, voorkant, regenpijp gat geboord?,etc.. Toen tenslotte maar via de WC ontstoppen. Daarbij direct camera inspectie. Monteur liet via de camera zien dat de ontstopping opgelost was, alleen helder water, wel gaf hij aan dat de riool verzakt was en vervangen moest worden, want er stond nog wel water in. Kreeg een offerte voor complete riool vervanging na enkele dagen. Na ongeveer 4-5 dagen bleek de riool toch weer verstopt te zijn. Toen zelf naar de Grensput gezocht en wel gevonden. Deze stond dus helemaal vol, was dus niet te zien op de camera inspectie, vind ik vreemd? Gemeente op zondag grensput doorgespoten, erg vriendelijk en goed. verstopping is dus nu opgelost zonder uitgaven van een geheel nieuwe rioolstelsel. Water loopt nu goed door, getest door WC en emmers water in de garage. Werkzaamheden rioolmeester heeft niet de verstopping verholpen, alleen tijdelijk wat ruimte gegeven in de leidingen. Door paniek klantzijde ben je met alles snel tevreden, jammer. Ik zal het bedrijf alleen aanbevelen als je zeker weet dat het een echte verstopping is, dan zijn ze wel goed.

Waarmee heeft de Rioolmeester u geholpen?

Rioolontstoppen

Uit welke regio komt u?

Alkmaar

Score voor de Rioolmeester: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: Verstopping