Info over verloop aanvraag
Sjouwfeur

Wesley

Slecht. Communicatie slecht waarbij vooral telefonisch je slecht te woord wordt gestaan. Bij aanlevering van de bank bleek de bank via het balkon te moeten en moest een nieuwe afspraak gemaakt worden (kosten moeten uiteraard volledig betaald worden). Voor de volgende afspraak een dure tillift gehuurd die volgens de betreddende sjouwfeur helemaal niet nodig was geweest. Alles was gemakkelijk middels een touw bij de eerste afspraak dus op te lossen. Al met al wordt alles snel een probleem van de klant gemaakt en denkt het bedrijf totaal niet mee gezien zij weten dat de klant de meubelstukken toch wel nodig heeft

Nvt

Zie ervaringen

Reactie DeMeubeltaxi.nl:

Beste Wesley,
Spijtig dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Graag geef ik een inhoudelijke reactie op uw recensie.
U heeft ons verzocht een bank bij u te bezorgen. Deze moest naar 1 hoog over de trap. U heeft hierbij aangegeven dat dit over de trap past. Toen wij de bank kwamen bezorgen, bleek de bank niet te passen.
Wij hebben u vervolgens de optie geboden om de bank op een nieuwe datum te bezorgen met inzet van een verhuislift. Hiermee bent u akkoord gegaan.
Volgens mij hebben wij uitstekend met u meegedacht:
- In het reserveringsformulier vragen wij u specifiek of de meubels over de trap passen en bieden hier ook de optie 'Weet ik niet', zodat wij in zo'n situatie contact met u op kunnen nemen en de situatie door kunnen spreken en u daarin verder kunnen adviseren
- Toen bleek dat uw inschatting van het passen over de trap niet juist was, hebben wij meegedacht in oplossingen en is het uiteindelijk ook gelukt de bank binnen te krijgen
Wij kunnen een hoop verantwoordelijkheid op ons nemen. Echter hebben wij van u als opdrachtgever nodig dat u ons goed informeert.
Ik begrijp dat u baalt van de extra kosten, maar acht het onredelijk dat u ons dit kwalijk neemt.
M. Kat

Score voor DeMeubeltaxi.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee
Aangekocht product: