Eric Hofwijk

Slechte ervaring die nog niet afgelopen is. Op 6 juni een spiegel besteld. Na een paar dagen een mailtje van de bezorgdienst dat de spiegel bezorgd zou worden. Dit was echter niet het geval. Volgens de transporteur was het pakket nooit bij ze aangekomen. Ik moest zelf maar contact opnemen met de Spiegelfabriek om het uit te zoeken.
Volgens de Spiegelfabriek was de spiegel niet meer op voorraad, maar die zou er over 2 weken weer zijn.
Na 2 weken weer een mail dat hij er eindelijk was. De transporteur zou weer contact opnemen voor een bezorgafspraak. En wederom is de spiegel niet geleverd. Contact gehad met de Spiegelfabriek en die leken graag mijn order te willen cancellen om maar van het gezeur af te zijn. Toch gevraagd of de spiegel geleverd kon worden. Mij werd gevraagd om weer contact op te nemen met de transporteur voor de levering. Dit heb ik geweigerd, omdat dit niet de juiste klantenservice is.
Na 2 dagen een mail van de spiegelfabriek dat het geregeld is met de transporteur. Een telefoontje gehad van de transporteur dat de spiegel 7 juli in de middag wordt geleverd. We wachten het af...
Het is zeer slecht dat:
1. Je spullen kan bestellen die blijkbaar niet op voorraad zijn
2. De spiegelfabriek denkt te kunnen volstaan met een website, maar de communicatie over levering overlaat aan de klant. Helemaal als er problemen zijn, zou de spiegelfabriek zijn verantwoordelijkheid moeten nemen en de zorgen uit handen van de klant moeten nemen. Een online winkel bestaat niet alleen uit een website runnen!!!

Mvg

Prijs, maar alleen als er ook echt geleverd wordt

Reactie Designspiegels.nl:

Beste Eric, bedankt voor je review en onze excuses dat het zo gelopen is. Wij kregen van het magazijn inderdaad het bericht dat de bestelde spiegel uit voorraad was, terwijl het transportbedrijf al georganiseerd was. Het transportbedrijf heeft u daarop gebeld dat het artikel niet uitgeleverd kon worden. Zij hadden dit echter beter met ons kunnen communiceren, zodat wij u persoonlijk op de hoogte hadden kunnen stellen. De communicatie over de daadwerkelijke levering wordt echter wel altijd uitgevoerd door het transportbedrijf, omdat zij de klant netjes bellen voor het maken van een bezorgafspraak. Als er een afspraak is gemaakt, dient dit uiteraard wel nagekomen te worden. Mijn collega heeft ondertussen contact met u gehad en ik heb begrepen dat u de spiegel inmiddels heeft ontvangen. Nogmaals dank voor de review en we gaan aan de slag met de verbeterpunten, ook richting het transportbedrijf. Groet, Stephan

Score voor Designspiegels.nl: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee