India
Hoe heeft u uw reis met Destin ervaren?
Prima.
Kritiekpunten: reis via Dubai heenweg uiterst ongelukkig, 6,5 uur wachten terwijl een rechtstreekse vlucht Amsterdam Mombay mogelijk is. Extra provisie van Emirates? Verder praten de gidsen te veel met vaak minder interessante info, ze willen zo graag laten horen dat ze heel veel weten. De keuze van de excursies zou meer alternatieven moeten bieden. Wat interesseert ons de St John's kerk nu, als wij in Europa echte mooie kerken hebben. Per dag zou ik meerdere alternatieven willen krijgen. Tot slot zouden wij nog een lijst met de gegevens van de deelnemers ontvangen.
Reactie Destin Travel:
Geachte heer de Jongh,
Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat de reis goed bevallen is en bedankt voor uw feedback. Uw ervaringen zijn belangrijk voor ons en de treinmaatschappij.
Uw opmerkingen betreffende de gidsen en de excursies zijn doorgeven aan de treinmaatschappij. Zij zullen hier zeker rekening mee houden bij de volgende Darjeeling Mail reis.
Wat betreft uw vluchten hadden we eigenlijk vluchten met Emirates geboekt met een veel kortere overstaptijd. Door een tijdswijzing van de luchtvaartmaatschappij betreffende de doorverbinding naar India is inderdaad een langere overstaptijd ontstaan. In de eerste instantie was de overstaptijd nog veel langer maar hebben we het bij Emirates voor elkaar gekregen om een eerdere doorverbinding te boeken waardoor we de overstaptijd terug konden brengen naar 6 uur.
In verband met de privacy wetgeving kan ik u helaas geen adresgegevens doorgeven van de overige deelnemers.
Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback.
Anita Röhrig - Brand Manager Luxury Trains