Nee, ik heb duidelijk, diverse bezoeken, aangegeven dat de behandelwijze die jullie voorstaan voor onze hond niet werkt. Dit betrof Trinac , 30 min wachten, gevolgd door antibiotica. Na de laatse oor spoeling kreeg ik 4 middelen en 5 handelingen per dag! We hebben het vandaag allemaal geprobeerd, maar onze hond wordt zeer agressief , zoal s wij al eerde hebben aangegeven. Ook heb ik gisteren gevraagd te letten op de narcose omdat dit de 3e keer in 5 maanden was voor Quibus. Hij is echter, itt de andere 2 keren, tot vanochtend van de kaart geweest! Er is duidelijk niet naar me geluisterd. Ik begrijp dat bepaalde behandelingen de voorkeur hebben. Echter wanneer na bijna 4 maanden blijkt dat het niet werkt vraag ik een toch meer coöperatieve houding van de behandeld arts. Zelfs enigszins buiten de ‘box’ denken. Ik ben al 25 jaar klant bij jullie. In het verleden werd dit ook altijd gedaan. Tegenwoordig krijg ik ook steeds een andere arts, die overigens wel het dossier heeft gelezen, maar ik vermoed toch enig gebrek aan ervaring. Vind dit erg jammer.
Sterke punten, waar blinken wij in uit.
Zie toelichting
Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?
Zie toelichting