Deskundigheid van de dierenarts
Informatie over diagnose en behandeling
Hoe was de omgang met uw huisdier?
Klantvriendelijkheid van de assistente

ricky

Jahoor. Alleen is vaak advies voor behandeling zo twijfelachtig dat ik niet weet wat ik moet kiezen. Ik heb liever iets duidelijker dat er word uitgelegt welke stappen precies worden aangeraden en dan volg ik dat advies gewoon ongeacht de kostten. Ik had bv. liever meteen een volledige ct scan en cintografie gedaan (duur) dan eerst foto's maken, waaruit niks bleek, waarna alsnog advies voor scintografie en ct scan werd gegeven. Maar ik snap dat jullie eerst met goedkopere en laagdrempeligere dingen komen voordat er verder word gekeken hoor. Alleen soms kom je dan als klant juist duurder uit en had je liever meteen volledig onderzoek of behandeling gedaan. Ik heb uiteindelijk ook geen scintografie gedaan omdat ik na de fotos dit niet meer kon betalen, dat vond ik jammer. Ik heb nu dan ook geen diagnose en geen behandeling. Maar verder is alles goed en erg professioneel.

Sterke punten, waar blinken wij in uit.

- Website super duidelijk, bevat alle informatie
- Locatie heel netjes en professioneel. schoon.
- Assistenten en dierenartsen zijn vriendelijk
- Professioneel in hun handelen

Verbeterpunten of tips, wat vindt u belangrijk?

- Directer/Duidelijker zijn met advies voor onderzoek en/of behandeling. Te twijfelachtig (om kostten te drukken vermoed ik?) waardoor uiteindelijk het juist duurder word voor de klant en de klant hierdoor afhaakt waardoor uiteindelijk geen diagnose is en geen behandeling maar het
probleem er nog wel is

Score voor Dierenziekenhuis Rotterdam: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: