Ik heb een aantal weken terug een occasion keyboard Tyros 4 gekocht bij Dijkman muziek. Direct een scherpe prijs, geen gezeur nodig om er meer uit te halen. Prima geholpen door Eddy D.
Na een week ging er iets mis bij het installeren van nieuwe firmware op de Tyros. Hij startte niet meer op....., probleem. Tyros in overleg gebracht naar een Yamaha Service Centre in Lelystad en na onderzoek kreeg ik de mededeling dat er een nieuw CPU board geplaatst moest worden, kosten zonder arbeid €755 euro...!
Ik had bij aanschaf 1 jaar garantie gekregen, maar ik kreeg te horen dat problemen door zelf upgraden niet onder de garantie viel. Eddy D. van Dijkman muziek gaf echter aan toch nog contact te gaan leggen met Yamaha Europa om eea te bespreken. Daar werd medegedeeld dat dit probleem eigenlijk nooit voorkomt (1 op duizenden keyboards) en men was niet duidelijk over de garantievoorwaarden in deze. Door Dijkman muziek werd toen besloten om coulance toe te passen en toch garantie te bieden in dit geval.!! Grote klasse.., dit is service van de bovenste plank. Inmiddels speelt mijn Tyros 4 weer als vanouds en ik ben een gelukkig mens. !!
Prettige mensen in Alkmaar, ongeëvenaarde service verleend. Dit maak je niet vaak mee.!!
Bij aanschaf van een product goed duidelijk maken wat wel en niet onder de garantievoorwaarden valt.