Meer dan tevreden over bedrijf èn fiets...
Beschrijf hier uw ervaring
Ik gebruik de fiets voor woon-werkverkeer (26 km in totaal per dag). Dit bevalt goed. Hoogste versnelling, maximale ondersteuning. Op rechte stukken fiets ik gemiddeld 25-27 km p/uur. Groot verschil actieradius nu ik in winter rijd in vergelijking met herfst (afname). Ik laad accu dagelijks op. Duurt aantal uur.
Tevreden over service. E-bikez zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar. Persoonlijke, klantvriendelijke benadering. Voorlicht is twee keer stuk gegaan. Eenmaal reparatie op werkplek, eenmaal nieuwe lamp thuis gestuurd gekregen om zelf te vervangen (met reservelamp). Prima oplossing voor mij. Bruikbare tip gehad van E-bikez om display met powerknop aan- en uit te zetten en niet middels sleutel accu te activeren. Dat laatste heeft eenmaal tot het tijdelijk niet aangaan van display (en accu) geleid.
Door de voordrager met krat is het wat stoeien met de remkabels, die schuiven langs de krat in de bocht. Hierdoor staan ze iets losser afgesteld. Door de krat is er ook een kleiner voorlicht geplaatst. Tegelijkertijd is een krat wel erg makkelijk voor je tas e.d., dus dat is een afweging zolang de veiligheid gegarandeerd is.
Reactie E-bikez.nl:
Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Heel leuk om te horen dat u erg tevreden bent met onze service.
Wanneer wij een voordrager plaatsen, past de originele lamp er helaas niet op en moeten wij een ander voorlicht gebruiken. Deze vervangende lamp (merk IKZI) is helaas van mindere kwaliteit dan het origineel. De IKZI lamp die momenteel i.c.m. de voordrager wordt geplaatst, zal worden vervangen door een ander voorlicht (Spanninga), welke zich al heeft bewezen op kwalijk. Excuses voor het ongemak. Door lagere temperaturen is de actieradius inderdaad in de winter een stuk lager.
Heel veel plezier van uw e-bike!
E-bikez