Drama organisatie. Klachten wordt niets mee gedaan. Vragen worden niet opgepakt. Complete radiostilte van hun kant op vragen waarom geld niet is overgemaakt, waarom mail niet wordt ontvangen dat connectie met laadpaal niet goed gaat.
Reactie E-Flux by Road:
Hi,
Bedankt dat je je ervaringen met E-Flux wilt delen. Vervelend om te horen dat je ervaart dat er niets met jouw klachten en vragen gedaan wordt. Het is juist onze bedoeling goed naar onze klanten te luisteren!
Ik zie dat je eerder contact hebt gehad met mijn collega’s over de ontbrekende connectie van je laadpaal met ons systeem. Mede dankzij jouw klacht hebben we onze dienst kunnen verbeteren en attenderen we onze klanten er nu op als hun laadpaal offline is.
Helaas hebben we dat bij jou nog niet kunnen doen op het moment dat dit het geval was. Daarom gaan we deze periode van offline zijn goed maken met je! Mijn collega Paul heeft hier vanmiddag contact over met jou. Ook stuur ik je graag een klein presentje op om je te bedanken voor je feedback en geduld.
Hopelijk kun je na hulp van mijn collega weer zonder zorgen laden. Laat je het me weten via marketing@e-flux.nl als er toch weer problemen zijn? Dan help ik je graag verder!
Energieke groet,
Kirsten van den Brink