EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Sinds 2 weken gebruiker. Afspraak in huis is 4 weken proberen en dan evalueren. Tussenstand: recepten prima te doen, max half uur is ok, heldere tekst ook. Voor 50% lekker, voor 25 ok en 25% niet lekker. Koolhydraatarm is door ons niet opgevat alsblas naar vegetarisch en is in praktijk wel zo. Daarbij als er vlees is, iets te weinig voor 2 personen waarvan 1x man (200 gram, terwijl wij gewend zijn rond 225-230 te kopen voor 2). Daardoor te snel na maaltijd trek. De bijgevoegde producten zijn goed van kwaliteit, soms leuk verrassend en in het geval van de vegetarische fantasieburgers niet fijn/lekker. We shall see, over 2 weken besluiten we go/no go.

Reactie EKOMENU:

Beste Helma,
Ik denk dat het 4e menu nu onderweg is? We zijn benieuwd naar je evaluatie, Het koolhydraatarm menu bevat weinig koolhydraten maar ook iets minder calorieën (afvallen - diabetes 2). Is het een idee om het Variatie menu anders een keertje te proberen? De koolhydraten zijn daar wel volkoren (lage glycemische index) en ook niet al te ruim geportioneerd. Wel wat meer calorieën.
Binnenkort komen we met een maatwerk-oplossing zodat je recepten kan selecteren op allerlei kenmerken. Wat betreft de vegaburgers: we zullen weer vaker de burgers van La vie est Belle gaan inplannen, die hebben we nu een tijdje niet gebruikt maar zijn heel erg lekker.
Ekomenu team

Score voor EKOMENU: 3/5