Amateuristisch en niet kloppende informatie waardoor ik onnodige tijd en retourkosten kwijt was. Niet voor herhaling vatbaar.
Bestelde product blijkt helemaal niet toepasbaar op mijn BMW model ondanks dat dit is aangegeven op website. Er zat geen handleiding bij product ondanks dat dit wel op website is aangegeven. Met als gevolg dat extern bedrijf wat ik voor de montage had ingezet onnodige montage tijd heeft besteed. Al met al een zeer negatieve ervaring.
Bent u bekend met de mogelijkheid van montage afspraak inplannen via webshop?
(indien van toepassing) Heeft u een bestelling geplaatst en via de webshop een montage ingepland?
Niet van toepassing, ik heb niets laten monteren via de webshop
Reactie Ekris BMW en MINI shop:
Beste dhr Giezen,
wij begrijpen het dat in geval van verkeerde informatie dit vervelend kan uitpakken en betreuren het dat dit u extra moeite en/of kosten heeft opgeleverd. Echter kunnen wij ons niet vinden in de term amateuristisch. Foutieve informatie op een webshop met tienduizenden artikelen lijkt mij hooguit menselijk. Wij hadden u graag in geval van een toekomstige bestelling bewezen dat het hier om een uitzondering gaat, maar respecteren uw beslissing om niet meer bij ons te bestellen.
David van Team Ekris Webshop