Fons Reukers

Allereerst is de kritiek en wellicht de score niet geheel te wijten aan de monteur maar ik wil het hier ook gewoon kwijt.

Alles valt of staat ook met de nazorg en in deze het service contract. Op de letter van het contract dekken jullie je wel in echter ik had zelf een hogere verwachting hiervan. Dus ik vraag me af of een dergelijk service contract in de praktijk wel meerwaarde heeft.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Servicecontract is onder de maat. Hierover ook een klacht ingediend.
De installatie van de cv installatie is top echter de betrouwbaarheid van de nieuw Intergaz CV ketel is waardeloos. Nu al een dag in de kou en probleem wordt waarschijnlijk pas over twee a drie dagen opgelost. Hier zojuist ook een formele klacht over ingediend.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Betrouwbaarheid van de leverancier, Prijs/kwaliteit verhouding

Wat viel u in positieve zin op?

De zorgvuldigheid van installatie en het meedenken

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Dank u wel voor uw reactie meneer Reukers. U had de storing in het weekend gemeld en dan kunnen wij helaas geen contact leggen met de fabrikant omdat deze dan gesloten is. Onze excuses voor het ongemak. Vanochtend is er meteen contact geweest en zij zullen met spoed een afspraak met u inplannen om de pomp te vervangen.

Score voor Energiewacht CV-ketels: 3/5
Land NL