Helma Nuiver

In gesprek met adviseur aangegeven dat we tot 1 juli op vakantie waren. Toch wordt 1e afspraak in de laatste week van onze vakantie gepland. Donderdagmorgen. We zijn hiervoor speciaal teruggekomen.Na bellen omdat er niemand kwam bleek de afspraak zonder overleg verplaatst te zijn naar de middag. Maar die afspraak ging ook niet door. Communicatie is dus een dingetje. Uiteindelijk werd de ketel op de dinsdag 2 juli geplaatst. Kregen wel een vaste thermostaat aan de muur terwijl in gesprek werd gezegd dat we hem overal konden neerzetten.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Afspraken worden niet nagekomen.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie), Persoonlijk advies

Wat viel u in positieve zin op?

De installateur die kwam was niet van de energiewacht maar heeft goed werk verricht.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste mevrouw Nuiver,
Bedankt voor uw gedetailleerde feedback. Het spijt ons te horen dat de communicatie en het nakomen van afspraken niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen dat dit voor ongemak heeft gezorgd. Onze excuses dat de installateur niet conform de afspraak is verschenen. We hebben uw review intern teruggekoppeld.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 2.5/5