Geen handleiding ontvangen nieuwe CV ketel. Wel een snelle uitleg maar als "oudere" ben je die snel vergeten. Handleiding zeer gewenst.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?

Goede voorlichting voor aankoop, plaatsing prima, alleen afronding financieel gedeelte met vraagtekens. Hoe moet ik betalen? Krijg ik factuur of automatische incasso. Na 1 week nog geen bevestiging van nieuw 2-jaarlijks periodiek onderhoud nieuwe ketel.

Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Aanbod, Persoonlijk advies, Kennis en vakmanschap

Wat viel u in positieve zin op?

Vriendelijkheid medewerkers.

Reactie Energiewacht CV-ketels:

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback en beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent over de service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We begrijpen dat een handleiding nuttig kan zijn, vooral voor een duidelijk overzicht. We zullen uw opmerking over de handleiding en de communicatie over de betaling en het onderhoud intern bespreken om deze aspecten te verbeteren. Mocht u verdere vragen hebben betreffende uw facturatie, staan we voor u klaar. U kunt dan het beste contact opnemen met onze klantenservice 088-555 3000
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht CV-ketels: 4/5