De afhandeling was niet duidelijk. Offerte digitaal stond betaling automatisch. Later digitaal zelf betalen. Contact gehad met een medewerker hierover!! Expansievat is niet vernieuwd 2 mnd. geleden een nieuwe geplaatst en zelf betaald. Op de factuur wel in rekening gebracht!! Medewerker zou dit corrigeren. Wacht het af!
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
De installatie van de CVKETEL was prima! De adviseurook,maar de onderhoudsmonteuren minder goed.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Snelheid en levering, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
Voor het leveren van een nieuwe ketel komen ze direct.
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste mevrouw Bootsma,
Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ervaren met de afhandeling en communicatie. We begrijpen uw frustratie over de fout op de factuur en het uitblijven van correctie. We nemen uw feedback serieus en zullen de situatie onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit soort problemen in de toekomst worden voorkomen. We waarderen uw geduld en hopen de zaak spoedig op te lossen.
Team Webcare Energiewacht