Zorgen dat jullie je zaakjes beter voor elkaar hebben
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
De monteur was prima, maar de adviseur heeft een fout gemaakt waardoor plaatsing niet door kan gaan en sindsdien, dat 2 weken hebben we niets meer vernomen van de energiewacht. Ook niet na zelf contact opnemen.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
Dat de monteur meldactie en erg service gericht was, maar hij kon verder ook niets doen
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste meneer/mevrouw,
Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad. We waarderen uw feedback en begrijpen dat de situatie erg frustrerend moet zijn. We zullen onmiddellijk uw opmerkingen over de fout bij de advisering en het gebrek aan communicatie onderzoeken. Het is goed om te horen dat de monteur goed werk heeft geleverd, maar we willen ervoor zorgen dat dit soort problemen niet meer voorkomen. We nemen snel contact met u op om dit recht te zetten. Dank voor uw gedetailleerde feedback.
Team Webcare Energiewacht