Praat niet met twee monden de een zegt drie wegklep moet er in de ander zegt nee hoor is veel te duur hoeft helemaal niet en word dan niet afgetrokken van de rekening
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
deskundig alleen meneer in huis wil drieweg klep er in monteur vind dat onzin en doet hem er niet in . wacht nu al lang op de rekening Meneer zegt onderhouds hoeft niet de eerste twee jaar want er zit garantie op de ketel via de fabriek energie wacht houd nog steeds het mandelijks bedrag in voor onderhouds contract heb dat al twee keer laten terug halen via de bank en nu opdracht gegeven aan de bank dat ze geen geld meer mogen afboeken . Vind dat jammer ik graag betalen maar krijg geen nieuwe rekening dat de drieweg klep er afgetrokken is WACHT HET MAAR AF
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Persoonlijk advies, Betrouwbaarheid van de leverancier
Wat viel u in positieve zin op?
vakmanschap
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste meneer, mevrouw,
Het spijt ons te horen dat er onduidelijkheid en problemen zijn geweest met uw installatie en facturatie. We begrijpen dat het frustrerend is om tegen zulke zaken aan te lopen. We zullen uw opmerkingen over de driewegklep en het onderhoudscontract serieus nemen en dit intern bespreken om dergelijke misverstanden in de toekomst te voorkomen. We nemen ook contact met u op om de situatie met de rekening en het onderhoudscontract op te lossen. Bedankt voor uw feedback en geduld.
Team Webcare Energiewacht