Betere informatie voorziening qua contracten, afspraken en uitleg
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht wel/niet aanbevelen?
Overeenkomst koop is een vodje. Slecht leesbaar. Onduidelijk ook wat de abonnementskosten zijn. Geen bevestiging en reminder van datum van plaatsen en hoe laat de monteurs langskomen en hoe lang ze mogelijk bezig zijn. 1e plaatsingsdatum is afgebeld op de ochtend van plaatsen wegens ziekte monteur. Volgende eerste datum was een maand later (terwijl oude ketel stuk was). Wederom geen bevestiging of reminder. Onduidelijke facturen van opzegging abonnement oude ketel en factuur abonnement nieuwe ketel. Geen documenten voor plaatsing nieuwe ketel en nieuwe abonnement. In jullie systeem stond de oude geplande datum als datum start garantie.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Alles-in-1 pakket (aanschaf en installatie)
Wat viel u in positieve zin op?
eerlijkshalve niet zoveel
Reactie Energiewacht CV-ketels:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat u zoveel problemen heeft ervaren met de informatievoorziening en communicatie rondom uw cv-ketel. We begrijpen dat onduidelijkheid over contracten en afspraken erg frustrerend is, vooral als het om een essentiële service gaat. Uw opmerkingen over bevestigingen, reminders en facturen zijn waardevol en we zullen ze gebruiken om onze processen te verbeteren. We waarderen uw geduld en hopen dat we in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.
Team Webcare Energiewacht