Ik ben helemaal niet tevreden over de werkwijze van jullie monteur en gebrekkige communicatie.
Welke van de hieronder getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Prijs/kwaliteit verhouding
Wat viel u in positieve zin op?
Ondersteuning telefonisch na overleg gebrekkige communicatie onderhoudsmonteur
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?
Monteurs ook een communicatie training geven en zorgen dat ze verstaanbaar zijn.
Daarnaast is tijdig informeren van nieuwe regels aan klanten van belang. Zo komt de ketel eigenaar niet voor een verrassing te staan
Reactie Energiewacht Service en Onderhoud:
Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw eerlijke feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de werkwijze van onze monteur en de communicatie rondom uw onderhoudsbeurt. Wij begrijpen dat dit een vervelende ervaring is geweest en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
Uw opmerkingen over het tijdig informeren van klanten over nieuwe regels en het trainen van onze monteurs in communicatie zijn waardevol. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit bespreken om onze service te verbeteren.
Mocht u aanvullende vragen of zorgen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen u graag verder.
Team Webcare Energiewacht