Harry Zaagman

Hier is een monteur geweest omdat tussen de CV en warmtepomp geen goede communicatie was. Dat werkt weer redelijk naar behoren maar wat hij precies allemaal heeft gedaan weet ik niet. Wat ik wel weet dat het boven veel warmer is dan beneden en dat is heel vreemd. Op mijn werk ben ik nog gebeld en vertelde hij mij dat de warmtepomp naar beneden was gezet naar -2 gr. wat ik positief heb ervaren. Mijn vrouw vertelde mij dat hij ook bij de verdelers van mijn vloerverwarming is wezen kijken. Wat hij precies heeft gedaan is mij niet duidelijk. Heel vreemd dat het nu op de bovenverdieping wel 3 graden warmer is en is nu net een sauna daar. Wij gaan over 2 weken volledig van het gas af en kreeg de rekening en toen schrok ik wel een beetje een voor een uur dat ik € 107 moet betalen. Ik dacht neem mijn verlies wel want ik bel niet weer omdat ik dan weer dure uren mag betalen en dat het dan wel eens als een slechte film kan aflopen als ik over 2 weken van het gas af ga.

Kunt u dit toelichten?

Melding online gedaan en werd 12 uur later gebeld

Wat viel u in positieve zin op?

Niks positiefs te melden en weet wel dat mijn energieverbruik is gestegen na bezoek van de monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

Mijn hele verhaal staat hier boven

Reactie Energiewacht Storing:

Hartelijk dank voor uw review, meneer Zaagman. Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met Energiewacht niet helemaal naar verwachting was. Er is inmiddels contact met u geweest waarbij u aangaf na het een tweede herhaalbezoek, waarbij de instellingen van de warmtepomp zijn aangepast, u wel tevreden was.
Er is met u afgesproken dat zodra er zich weer problemen voordoen u wederom contact met ons opneemt.

Score voor Energiewacht Storing: 1/5