Voor alles goede service op de storing monteur na wie bij ons is geweest.

Kunt u dit toelichten?

Melding ging super, het verhelpen is dus helemaal niet gebeurd zoals onder omschreven.

Wat viel u in positieve zin op?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De monteur gaf me aan dat hij niets voor ons kon betekenen omdat het om een geiser ging, wij doen niets met geisers, hij is dan ook weer weg gegaan en ons gewoon met het probleem laten zitten voor het weekend, het was eind van de middag en gaf ons het gevoel van zoek het lekker zelf uit.
Ik ben niet iemand waar ik over iets klaag en nog nooit gedaan ook.
Maar deze service ben ik van jullie helemaal niet gewend. Ik vond het erg onbeschoft en niet professionele opstelling en denk dat het ook aan deze monteur heeft gelegen.
Uit eindelijk met veel omwegen en werkzaamheden heb ik het zelf maar opgelost.

Reactie Energiewacht Storing:

Beste meneer mevrouw,
Bedankt voor uw review. Wij hebben uitgebreid contact met u gehad over de geiser en uw cv ketel. Bij het aannemen van de storing kon u ons niet duidelijk aangeven bij welk apparaat de storing vandaag kwam. Wij hebben uw cv ketel wel in contract en de geiser niet, dit is u ook duidelijk gemaakt. Wij mogen helaas in verband met de wetgeving helaas geen storing contract meer afsluiten voor uw type geiser. Wij hadden u graag willen helpen, maar dit was in dit geval niet mogelijk omdat wij dit wettelijk gezien niet mogen.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Storing: 2/5