Goede service

Kunt u dit toelichten?

Gebeld en afspraak gemaakt ging vlot.

Wat viel u in positieve zin op?

Extra advies over de installatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht?

De gang van zaken bij de melding en het verhelpen van de storing verliep prima. Tegelijkertijd kreeg ik een mail over een reguliere onderhoudsbeurt. Ik moest met een code de afspraak bevestigen (of wijzigen) dat bleek niet eenvoudig ik kreeg voortdurend een foutmelding dat de code niet klopte. Uiteindelijk lukte het maar een dag voor de afspraak kwam er opnieuw een aanmaningsmail met een nieuwe code. Die werkte niet. Ik heb op de volgende dag, de dag van de afspraak gebeld en mij werd verzekerd dat de afspraak ingepland stond tussen 12.30 en 17.00 uur. Helaas is er geen monteur gekomen er is ook geen bericht van afzegging of een nieuwe datum. Dat is natuurlijk wel vervelend ik ben er de hele middag voor thuis geweest.

Reactie Energiewacht Storing:

Beste meneer, mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaringen! We zijn blij dat u tevreden bent over de service en het advies dat u heeft ontvangen. Het spijt ons te horen dat er problemen waren met de bevestiging van uw afspraak en dat de monteur niet is gekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.
We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze processen te verbeteren. Als u verdere vragen heeft of als we u nog kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
Team Webcare Energiewacht

Score voor Energiewacht Storing: 4/5