De telefonisch medewerker heeft direct actie ondernomen na mijn telefoontje waarin ik mijn zorgen over de voortgang had geuit.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Na installatie bleek de pomp kapot, er werd toegezegd dat het probleem dezelfde dag zou worden opgelost maar dat gebeurde pas een dag later, monteur moest ik in de tussentijd overtuigen om het warm water te regelen (vond hij overbodig), ook extra’s zoals vuilafscheiders bleken niet geïnstalleerd te zijn terwijl ik wel had aangegeven die te willen hebben (bij bevestiging offerte). Tot slot was een korte levertijd toegezegd maar duurde het uiteindelijk ruim 2 maanden tussen offerte en levering.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden
Kennis en vakmanschap, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie), Betrouwbaarheid van de leverancier
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Kom afspraken na en als dat niet kan communiceer dan wat wel haalbaar is. Verhoog kennis bij monteurs. Besteed daarbij ook aandacht aan inlevingsvermogen in wensen van de klant. Check offerte proces: de extra’s zoals vuilafscheiding staan niet in de offerte maar kun je bij bevestiging van de offerte apart aanklikken. Maar als je dat doet verschijnen ze niet op de offerte en de werkbon van de installateur (en gebeurt er dus niets). Verbeter inzicht in kosten installatie. Was nu ongespecificeerd maar is wel een groot bedrag. Een cv-ketel van eur 1.100 kost bij jullie ruim eur 2.000 inclusief installatie! Dat lijkt niet in verhouding voor z’on standaard product.