Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit
Vriendelijkheid van de medewerkers van Energiewacht West Nederland
Uitleg die u kreeg over de installatie
Nakomen van afspraken
Bekwaamheid van de monteurs van Energiewacht West Nederland

Pieter Jordaan

De verkoper (Alex) verdiend een pluim, heeft er alles aangedaan om de ketel binnen 3 dagen te plaatsen, ondanks dat ze bij de verkopersafdeling eerst zeiden dat het niet mogelijk was en dat het wel een week kon duren, Alex heeft ervoor gezorgd dat binnen 3 dagen de ketel geplaatst zou worden en dat is gedaan.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?

Wij hebben ook een ventilatiesysteem box erbij, een ithobox, Ventilator ITHO CVE S ECO SP (afbeelding met 4 ventielen zoals dat men noemt)
als je de foto bekijkt staat er een ventilatiesysteem met vier nieuwe ventilatieringen , deze zijn niet geïnstalleerd, alleen boven in de box zelf, waarom dan niet de ringen die men afgebeeld ziet? Vergeten door de monteurs? Of niet standaard? Maar waarom staat het dan wel bij de foto. Vergeten kan uiteraard, maar een specialist mag ergens niets vergeten, en niet standaard dan moet het erbij staan of niet afbeelden.

Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een cv-ketel? Kies max 3 antwoorden

Snelheid en levering, Alles-in-1-pakket (aanschaf en installatie)

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?

Dat de monteurs ook eens kijken wat voor afzuigsysteem er al hangt, want wij hadden een mechanische schakelaar met tijdsklok die nu overbodig is want ineens hebben wij een afstandsbediening

Score voor Energiewacht West Nederland CV-ketels: 4.5/5