De laatste twee monteurs waren eindelijk eens klantvriendelijk. Dit heb ik slechter meegemaakt.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Energiewacht West Nederland wel/niet aanbevelen?
Deze keer was de service prima, twee keurige monteurs. Vorige keren vaak drama. Geen reactie op email inzake kostenopgave.... zeer slechte klantenservice. Meneer het kost 265 en daar maken we het voor.. dat was letterlijk de prijsopgave.
Welke van de hiernaast getoonde aspecten waren voor u doorslaggevend in uw keuze voor een leverancier van een service en onderhoudscontract? Kies max 3 antwoorden
Verwachtte opbrengst/rendement, Kennis en vakmanschap, Prijs/kwaliteit verhouding
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Energiewacht West Nederland?
Werk eens aan interne opvolging van mail... klantenservice zelfs doorsturen van mail naar info adres en vragen om een reactie blijft onbeantwoord. Mocht u echt interesse hebben neem dan contact met mij op nav deze enquete. Dan zal ik u eens laten zien wat voor mails ik gekregen heb en wat mijn ervaring met energiewacht is.