APC Vastgoed

Niet het juiste artikel

Ik wilde printerenveloppen, zonder venster. Ik bel er over op. Eerst wordt er aangegeven stuur de doos maar terug, de verzendkosten betalen wij achteraf terug en wij sturen de juiste doos naar u op. Na wat verder doorvragen kwam ik tot de conclusie dat de doos die aangegeven was in de bestelling niet degene was die ik wilde hebben. Een fout die mogelijk deels bij mij ligt en zeker ook voor een deel op de website (waarschijnlijk snap ik nu ook waarom ik die fout gemaakt heb). Maar goed, als ik op dit voorstel in ga, gaat het over 2 keer de verzendkosten. De prijs die ik terug krijg voor de enveloppen is niet de moeite waard om de actie te ondernemen.
Als ze gezegd hadden zullen wij ieder onze eigen verzendkosten betalen of als ze de andere doos zouden willen sturen zonder verzendkosten (dus wel de kosten voor de enveloppen) dan had ik een ander gevoel gehad. De andere enveloppen zijn natuurlijk niet waardeloos voor mij. Maar goed het verhaal heeft twee kanten, daar ben ik ook eerlijk in.

Score voor EnvelopShop.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee