Wij bestelde evenloppen voor de kerstgeschenken. Toevallig had mijn collega ook enveloppen besteld, precies dezelfde. En ook had mijn collega op precies dezelfde manier betaald. Waardoor jullie dachten dat we dubbel besteld hadden en hebben jullie 1 order geannuleerd. Ons geluk was dat ik even belde of de betaling binnen was, want anders hadden jullie de betaling terug gestort en waren onze enveloppen nooit meer optijd geweest voor onze kerst geschenken. Jullie hadden beter even kunnen bellen naar ons om te checken of het klopte voordat jullie de ene order annuleerde. Wij vonden het ook jammer dat de enveloppen doorschenen.
Reactie EnvelopShop.nl:
Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw feedback,
Op het moment dat uw collega de tweede bestelling had geplaatst en had betaald met iDeal, hebben wij hem aan de telefoon gehad.
Tijdens dit telefoongesprek hebben wij aangeven dat er al een order voor het bedrijf stond en dat wij bij deze order nog op de vooruitbetaling wachten.
Omdat het precies de zelfde bestelling was hebben wij aan hem gevraagd of wij de eerste bestelling konden aanpassen naar betaald met iDeal, en dat was geen probleem.
Later die dag hadden wij uw vooruitbetaling alsnog ontvangen, hierdoor was de order 2x voldaan.
De volgende werkdag heeft u ons opgebeld en hebben wij uitgelegd wat er aan de hand was.
U gaf inderdaad aan dat uw bedrijf de bestelling 2x nodig had en daarop hebben wij onze excuses aangeboden en een nieuwe order aangemaakt en de betaling eraan gekoppeld.
Hierdoor kon de bestelling direct verzonden worden.
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over de kwaliteit van onze enveloppen.
Wij raden onze klanten ook altijd aan om een gratis voorbeeld en/of kleurenwaaier aan te vragen. Zodat de klanten zelf de kwaliteit en kleur van de enveloppen kunnen beoordelen.
Dit heeft u helaas niet gedaan.
De enveloppen die u bij ons besteld heeft zijn 120 grams kwaliteit enveloppen.
Echter kunnen de enveloppen een beetje doorschijnen als er een kaart of brief in wordt gedaan met een dikke opvallende bedrukking.
Met vriendelijke groet, Team Envelopshop