Professionaliteit

Een week geleden een neuscorrectie gedaan bij Esteworld. Alles was super goed geregeld. Mijn vriend en ik kwamen aan op het vliegveld en werden meteen opgehaald en naar het hotel gebracht. We waren er 1 dag voor de operatie dus we hadden mooi de tijd om Istanbul te zien.

De volgende dag was de ingreep zelf. Ik was erg nerveus maar Sema (NLse host) heeft ons enorm goed begeleid. Van de operatie zelf merk je uiteraard niks door de narcose, maar toen ik wakker werd was het wel even schrikken. Ik moest meteen overgeven (dat is erg gebruikelijk en had Sema me ook al op voorbereid). Daarna werd ik terug naar mijn kamer gebracht. De zusters hebben heel goed voor me gezorgd, veel ijs gebracht en helpen je met alles.

De eerste twee dagen heb ik erg veel pijn gehad en had ik de pijnstillers wel echt nodig om door de dag heen te komen. Op de derde dag was dit eigenlijk al niet meer nodig en had ik geen pijn meer. Doordat je niet zoveel proeft, at ik wel wat minder en voelde ik me een beetje slap & moe, maar ik was erg verbaasd hoe snel je herstelt van de ingreep.

Na 6 dagen mocht de spalk eraf en spalkjes uit je neus. Dit is even gevoelig maar valt ook reuze mee. Het eindresultaat is nog niet helemaal zichtbaar door de zwellingen, maar ik kan in ieder geval wel zien dat de neusbrug (die eerst een bobbeltje had) nu recht is. De neustip is wat gezwollen en staat daardoor wat omhoog. Ook hier had Sema ons goed op voorbereid maar dit was toch gek om te zien omdat het nu op een wipneus lijkt. Dit is even geduld hebben tot alle zwellingen weg zijn en de neustip weer terug komt naar de normale stand. Dan kan ik pas echt oordelen over het resultaat, maar het lijkt er goed uit te zien tot nu toe! Dr Safak is erg ervaren en weet wat hij doet. Ik zou Esteworld zeker aanraden voor een neuscorrectie.

Score voor Esteworld Plastische Chirurgie: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Neuscorrectie