Zeeer slechte telefonische bereikbaarheid 21 nov 2022 /. Tot 2 x toe van wachtende nr ong 15 naar 1 en toen aan de beurt zijnde nog geen persoon aan de lijn met melding blijf aan de lijn / medewerkers bezet . na lang wachten maar weer opgelegd en nogmaals geprobeerd . na ong 3 uur bezig hiermee te zijn geweest het via verkoop gelukt omn tel medewerker aan lijn te krijgen voor maken van een afspraak . Welk pas voor vrijdagmorgen lukte terwijl mijn verwarming het niet deed. Vrijdag probeerde medewerker monteur mij te overtuigen dat de verwarming het echt wel deed en dat het tijd nodig heeft voor de vloerverwarming om op te warmen . Nou het heeft mij heel wat overtuigings geduld gekost om hem ervan te overtuigen dat verwarming het echt niet deed . Doorzoekend toen probleem door hem gesignaleerd en uiteindelijk verholpen. Als klant vond ik de slechte bereikbaarheid en moeizame mogelijkheid voor afspraak te maken heel slecht. Verder dat ik veel moeite moest doen om monteur echt te overtuigen dat verwarming het niet deed ook niet prettig / alsof je na aantal dagen vanaf zaterdag tot vrijdags smorgens niet zelf goed in gaten hebt dat verwarming het niet doet . Nou al met al kan ik dus niet erg enthousiast zijn over de service deze keer .