De Voogd

Ik ben een half jaar bezig geweest om in een onderhoudscontract te komen. Eerste afspraak duurde al erg lang. Vervolgens moest iemand anders langs komen voor een offerte voor een aanpassing. Ik hoorde niets en heb dus na weken zelf contact opgenomen. Na de schouw moest ik heel lang aandringen om een indicatie van een prijs te krijgen. De schouwe wil mondeling geen schatting geven. Na zelf wat bedragen genoemd te hebben kreeg ik dan toch iets los. Omdat Feenstra kennelijk roomser dan de paus wil zijn bij het nakomen van veiligheidsregels rijzen de kosten de pan uit. Maar dan 1000 euro voor een aangepaste afvoer. In mijn woonbuurt hebben alle huizen nog de originele schoorsteen uit 2000 maar volgens Feenstra moet die er nu bij mij af. Met een hoogwerker want wegens zonnepanelen kan een tuigje niet want er moet ook een touw over het dak. Nog nooit een dakwerker gezien die deze dubbele beveiliging hanteert. Voor nog max. 5 jaar stoken op gas gaat dat niet gebeuren. Ik denk dat Feenstra zelf die 5 jaar niet haalt als het gaat om gasketel onderhoud. Want wie is er zo gek om in deze dienstverlening mee te gaan?

Score voor Feenstra onderhoud en service: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: