Brigitte ten Voorde

We hebben 6 "cactusglazen" of cactus drinkpotjes besteld, ze waren heel erg leuk. Maar de gekleurde glazen, wij namen aan dat het gekleurd GLAS betrof, bleken wit glas met een gekleurde coating te zijn. Dit is kwetsbaarder dan gekleurd glas, dus dat kunnen jullie beter in de advertentie vermelden. Ander puntje was dat sommige dekseltjes van de potjes beschadigd waren, butsjes en putjes er in. Ik neem aan dat dat bij het inpakken al het geval was, daarom is enige zorgvuldigheid van het personeel ook gewenst, want dit moet te zien zijn geweest. De artikelen waren wel heel zorgvuldig ingepakt (daarom leek het ons dat de putjes in de deksels er al inzaten), in een goede stevige doos. Daarvoor onze complimenten. We zijn dus redelijk tevreden: een leuk produkt, voor een hele redelijke prijs (zie andere aanbieders!) maar helaas met enige kleine beschadigingen, jammer. Maar alles is in goede orde aangekomen, dus daarvoor hartelijk dank, ook voor de snelle levering.

Ja: meer zorgvuldigheid omtrent beschadigingen voor het in de doos gaat. Dit geeft een beetje het idee van een gehaaste massa aflevering. En: een juiste informatie of het gekleurd glas bevat of glas met een coating. Dat is namelijk kwetsbaarder dan echt gekleurd glas. Misschien daarom niet "dishwasher safe"! Verder zijn we redelijk tevreden met het produkt, het is leuk, goede prijs en snel geleverd.

Score voor Fun-en-Feest.nl: 3.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja