Bij de zoektocht naar een schoenenkast is ons oog gevallen op een model dat onder meer bij Furnea aangeboden werd. Aanvankelijk waren we wat sceptisch. Niettegenstaande zowel de prijs als de levertermijn bij Furnea het beste was, waren er online toch een aantal reviews die een schaduw wierpen op Furnea. Uiteindelijk toch maar het voordeel van de twijfel gevolgd en het meubel bij Furnea besteld. Het meubel werd veel eerder dan vooropgesteld op transport gezet. Hiervan werden wij netjes op de hoogte gesteld. Bij de transporteur is er weliswaar iets fout gelopen, maar dit lag geheel bij de transporteur, niet bij Furnea. Bovendien werd dit kordaat opgenomen en verholpen door Furnea zelf na één telefoontje. Het meubel werd uiteindelijk uiterst snel en degelijk verpakt geleverd. De kwaliteit van de schoenenkast beantwoord geheel aan de omschrijving en daarmee ook aan onze verwachting. Met andere woorden, Furnea heeft er een uiterst tevreden klant bij.