Gezien de prijzen van de ladekasten en nachtkastjes verwachtte ik een hogere kwaliteit. Juist wat duurdere gekozen om de Jysk kwaliteit te vermijden. De afwerking is erg simpel en toont juist goedkoop ipv normaal tot iets duurder. Vele ladefrontjes waren gebutst, gelukkig met name uit het zicht. Een topblad flink beschadigd. Na een keurige service een nieuwe gekregen. Dat was netjes. Mindere service vind ik de leveringsinfo. Je volgt het pakket van fabriek naar magazijn e.d. maar het moment van afleveren, ook dé dag, zie je niet. Ik heb daar over gebeld met klantenservice omdat ik niet alle dagen en de hele dag thuis ben. Reactie: wij kunnen het niet zien wanneer en hoe laat, pakket kan ook bij de buren... Ik kreeg 6 flinke en zware pakketten. Dat kan niet bij de buren! Ook het later geleverde blad ging idem dito. Een verbeterpunt voor jullie. Al met al: voor mij geen nieuwe bestelling bij Furnea. Ik ben te duur uit voor een goedkope look en heb er dan ook spijt van.