Gabinova

Bianca Combee Housing Service

Levering prima
kwaliteit stenen rampzalig erg veel gruis maar veel slechter is de vele modder aanwezig 2 man zijn 2 uur bezig geweest od de stenen en de straat schoon te maken was compleet wit. Erg veel extra werk aangeweest van onze zijde

Reactie Gabinova:

Geachte fam. Combee,
Hartelijk dank voor de beoordeling van uw aankoop bij Gabinova.
Helaas heeft u ons slechts 2 van de 5 mogelijke sterren gegeven, dit is uiteraard niet waar wij naar streven.
De breukstenen die in de schanskorven komen zijn een natuurproduct en deze kunnen (afhankelijk van de weersituatie) soms wat modderig en/of stoffig zijn. Wij adviseren daarom altijd om de korven te vullen met deze breukstenen en vervolgens de korven schoon te spuiten met een hoge druk spuit. Eventueel kunt u ook regenbuien afwachten waardoor de stenen ook schoon zullen spoelen. Het van tevoren schoonmaken van de stenen kan uiteraard geen kwaad maar feitelijk is dit overbodig en ook veel arbeidsintensiever dan het afspoelen van de stenen nadat deze in de korf zijn geplaatst.
Wij zijn blij dat u tevreden bent met het eindresultaat en ons aan wilt bevelen bij andere potentiële klanten.
Team Gabinova

Score voor Gabinova: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja