Gabinova

Paul

Bestelling van eenvoudige steenkorven via website is perfect. Info over lastige iets lastigere issues mis ik.
Plaatsen van de korven is veel lastiger dan door uw website aangegeven. Daardoor heb ik nu een wiebelige m uur van 190 cm hoog en een slordige 2000 kg. die ook ook nog een beetje uit het lood staat.

Levering was zeer goed geregeld. Pallets keurig afgeleverd op de door mij aangewezen plek.

Reactie Gabinova:

Geachte heer Kneepkens,
Spijtig om te lezen dat u het plaatsen van de korven als lastig heeft ervaren.
Er zijn uiteraard 1001 verschillende situaties te bedenken wat betreft het plaatsen van schanskorven. Het is voor ons onmogelijk om alle situaties ter plekke te komen bekijken.
In praktisch alle gevallen volstaat onze handleiding. Wij leveren jaarlijks ca. 5.000 klanten en krijgen in verhouding uiterst weinig vragen hierover.
Uiteraard zijn wij telefonisch (en ook per e-mail) bereikbaar voor vragen of tips m.b.t. het plaatsen van schanskorven of de voorbereiding van bijv. het fundament. Zeker in bijzondere situaties, zoals in uw geval, was het verstandig geweest om ons te bellen voordat u was begonnen met de werkzaamheden, dit is echter helaas niet gebeurd. Als de korf eenmaal gevuld is met breukstenen kunnen wij er helaas ook vrijwel niets meer aan veranderen.
Het doet ons deugd dat het bestellen van de korven via onze website en de aflevering hiervan u wel naar tevredenheid is.
Wij willen u nogmaals bedanken voor uw bestelling.
Team Gabinova

Score voor Gabinova: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee