Prima, het was mijn eerste reis met GT en ook de eerste keer dat ik naar Engeland ging. Onze reisleiding Inez v Gisteren was echt geweldig, ze vertelde precies het juiste over Engeland in het algemeen en ook over de te bezoeken tuinen. Niks op aan te merken, met humor en gedichtjes onderweg; Top. De chauffeur is echter de hele week chacarijnig geweest, reed prima, maar deed totaal niet z'n best om er ook maar iets gezelligs van te maken, heel jammer.( later bleek dat hij ziek was, maar ook dan kun je dat zeggen, nee een onverschillige man). Ik kijk met veel plezier terug op deze vakantie naar Isle of Wight, was prachtig en gezellig, leuke mensen ontmoet, al waren wij wel verreweg de jongsten van het gezelschap.
Als ik dan nog een tip mag noemen: de laatste dag toch nog een tuin of iets dergelijks bezoeken, want nu was het al met al toch wel een lange dag in de bus, alleen maar reizen.

Reactie Garden Tours:

Bedankt voor uw feedback! De chauffeur was inderdaad een beetje ziek. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat hij dat laat merken aan gasten, maar we hebben begrepen dat hij zijn excuses heeft aangeboden voor zijn mindere humeur. Tevens heeft hij ons gevraagd om de reacties van reizigers om ervan te leren. Inez weet ons ook altijd te verblijden met leuke verhalen en anekdotes. De terugweg is inderdaad een flink eind rijden, dus waarschijnlijk wilden we niet het risico lopen om de overtocht te missen door nog een tuin te bezoeken. Een leuke afsluiter maakt de reis altijd wel gezelliger inderdaad. We zijn blij om te horen dat u een leuke reis gemaakt heeft.

Score voor Garden Tours: 4.5/5
Zou u Garden Tours aanbevelen aan vrienden/kennissen? Ja