My lady Unicorn

Geweldige reis met goede begeleiding! Wanneer is de volgende Jane Austen-reis?
Via JaneAusten.nl gehoord vd reis (dus niet internet algemeen). Aanmelden via site: geen foutmelding of melding of pop-up volgeboekt, terwijl dat wel zo bleek te zijn toen ik navraag deed. Er is niet gereageerd op mijn mailtje met een vraag en printscreens hierover. Ik moest er helaas zelf achteraan bellen. De medewerker was heel vriendelijk en toen er nog iets niet klopte, bood ze me aan te kijken of er bij de eerste reis nog plaats was voor 1 persoon extra. Dat was mogelijk en toen kon ik toch nog mee!
Ik heb hierdoor de indruk dat het systeem en/of de website niet helemaal naar behoren werken/niet goed zijn ingesteld. Ook mbt dieetwensen is de admin, niet op orde blijkbaar: vooraf heb ik 2x doorgegeven vegetarisch te zijn (wel vis), zelfs nog een week van tevoren. Echter op de boot bleken er 4 meer vega's te zijn dan waarop was gerekend, incl. mijzelf. Allen hadden dit doorgegeven vooraf.
Verder had de buschauffeur professioneler kunnen handelen en zich menselijker kunnen opstellen nadat de achterruit was gesneuveld door een aanrijding met een boom. Dwz zeggen hij had naar mijn mening achterin de bus moeten gaan kijken en vragen of er geen gewonden waren, etc. Vervolgens reed hij door met de kapotte ruit, waaruit de scherven staken en stukken vielen.
Ook had de buschauffeur professioneler kunnen handelen en zich menselijker kunnen opstellen toen later diezelfde dag een passagier tussen de deur van de bus kwam, tijdens het uitstappen. Er waren nog drie mensen in de bus, waarvan 2 zichtbaar in het gangpad. Er is blijkbaar helaas geen detectiesysteem en ons is verteld dat de deur alleen opengaat door tegendruk te geven. Dat is in mijn ogen onvoldoende veilig voor iedereen, denk b.v. aan oude(re) mensen.
Mbt enquête: eindoordeel vraag je normaal gesproken aan het eind, maar deze staat hier op pag. 1/2. Dat is vreemd.

Score voor Garden Tours: 4/5
Zou u Garden Tours aanbevelen aan vrienden/kennissen? Ja
Welke reis heeft u gemaakt?: Pride & Prejudice (2017)