Werkelijk het slechtste bedrijf waar ik tot op heden nog mee te maken heb gehad.
Een raam in een slaapkamer was bij mij gebroken in het voorjaar van 2018 waarna ik Glaspunt heb laten langskomen. Het raam is door Glaspunt opgemeten en een aantal weken later geleverd waarbij eerst bleek dat het glas te klein was (door Glaspunt foutief opgemeten). Vervolgens is die opnieuw opgemeten en een aantal weken later geleverd waarbij bleek dat het glas te groot was (wéér door Glaspunt foutief opgemeten).
Bij dit laatste bezoek werd mij beloofd dat er direct na mijn vakantie, zijnde 26 november 2018, contact met mij zou worden opgenomen voor een nieuwe (ditmaal eindelijk correcte) raamplaatsing. Ook dit werd niet nagekomen waarna er pas op 7 Januari 2019 weer mailcontact met mij werd opgenomen om een afspraak te forceren. Hierbij heb ik haarfijn uitgelegd dat, tenzij zij komen met een gedegen oplossing en compensatie, zij niet meer welkom zijn. Hier heb ik vervolgens nooit een reactie op gehad.
Echter op 9 April 2019 werd er weer per mail contact opgenomen om een afspraak te forceren zonder überhaupt in te gaan op mijn eerder verstuurde mail. Ook hierop heb ik gereageerd dat, tenzij zij komen met een gedegen oplossing, zij niet meer welkom zijn. Ook nu weer radiostilte tot heden.
Voor een ieder die glas problemen heeft, ik raad u met klem aan om een andere partij in de arm te nemen dan glaspunt!