Golf123

Bart Blaauw

Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?

Levering ok

Reactie Golf123:

Beste Bart Blaauw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. In uw review geeft u aan een golfbal stempel te hebben aangeschaft die niet naar behoren werkt. Ik lees in uw review dat één van onze medewerkers uw klacht direct in behandeling heeft genomen en ter beoordeling dezelfde dag heeft aangeboden bij de fabrikant/leverancier. U geeft aan dat u het niet eens bent met deze (garantie) procedure en de klacht niet wenst te laten beoordelen door fabrikant / leverancier. Aangezien Golf123.nl kwaliteit als één van de belangrijkste kernwaarden hanteert, is het voor ons, evenals voor onze leveranciers, belangrijk dat wij dergelijke klachten aan hen voorleggen ter beoordeling en deze procedure ook standaard volgen voor een correcte klachtenafhandeling. Het zou bijvoorbeeld mogelijk kunnen zijn dat een hele batch of zending golfbal stempels geen juiste kwaliteit betreft en we proactief deze producten uit ons assortiment moeten halen voor onze klanten. Desalniettemin zullen wij uw klacht ook zoals beloofd verder in behandeling nemen om een passende oplossing te vinden en houden wij u zoals aangegeven ook per e-mail verder op de hoogte van het verloop / de oplossing. Namens het gehele team van Golf123 wensen wij u veel golfplezier!

Score voor Golf123: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee