majobo

Ik ga niet alles samenvatten... hierbij gewoon de historiek van de situatie... Ik ben heel ontevreden. Re: [115045] Hexagon halter 6kg Jamy B 2:05 PM (47 minutes ago) to Gorilla Nog steeds geen antwoord....dit is heel klantonvriendelijk en ik zal hierdoor mijn toekomstige bestellingen ergens anders moeten doen vrees ik. 2018-01-09 9:45 GMT+01:00 Jamy B Hallo, Heb nog geen antwoord van jullie ontvangen.... Gelieve asap iets te laten weten. Bedankt. ---------- Forwarded message ---------- From: Jamy B Date: 2018-01-03 18:21 GMT+01:00 Subject: Re: [115045] Hexagon halter 6kg To: Gorilla Sports Beste Ik kreeg vandaag dus mijn 6kg halter en wat ik vreesde en al wou aanhalen is dus effectief gebeurd. Dit is nu al de 2de keer bij mijn bestellingen. Zie foto voor de verschillen... Ik wil niets te moeten retour sturen en dergelijke ik wil gewoon corrcte producten ontvangen... Sturen jullie asap nog 1 van 6kg? Zo kan ik zien met welke deze matched... Daarna ga ik twee keer nadenken alvorens ik bij jullie bestel...helaas want ik vond jumlie website wel leuk. On 27 Dec 2017 16:47, Gorilla wrote: Geachte heer Bagheri, Hartelijk dank voor uw bericht. Vanwege het feit dat onze producten rechtstreeks bij onze leverancier vandaan komen, hebben wij helaas geen invloed op de levering. Op het moment dat er een product niet naar wens is vernemen wij dat graag, dan kunnen wij u voorzien van de juiste vervolgstappen. Met vriendelijke groet, Noëlla Gorilla Sports klantenservice Op Wo, 27 Dec at 4:10 PM , Jamybagheri schreef: Hallo, Heb al 1 halter van 6kg thuis en heb nu nog één besteld om een set te hebben. Maar in het verleden ontving ik ééntje met verschillende dikte (handgrip). Kan u ervoor zorgen dat het de dikke versie is aub zodat het matched met mijn huidige halter van 6kg. Heb ook 15kg set besteld. Kan u daar ook zorgen dat het beide met dezelfde dikte grip zijn? Bedankt. 115045:50510

Score voor GorillaSports: 2/5
Zou je ons aanbevelen bij anderen? Nee
Land nl