Ik ben meer dan tevreden over gorilla sports op 1 groot vervelend punt na. Ik kocht er meerdere dingen en ben over allen tevreden behalve over de roeimachine die ik er kocht. Deze werd bezorgd op 10/08/2017 en was defect, rolsysteem van de roeimachine was kapot, al had ik dat in eerste instantie niet gezien toen ik de machine monteerde. dus na amper 20 seconden roeien blokkeerde het hele ding. Dan ga je zoeken waar ligt het aan en kom je tot de vastestelling dat de belagering van de machine defect is. Zoals het hoort volgens de retourpolicy van gorillasports onmiddellijk gemaild naar gorilla sports nog diezelfde dag. Roeimachine ook weer ingepakt in de originele verpakking en voila op 11/08/2017 was de roeimachine klaar om teruggezonden te worden. De policy bij gorilla evenwel is dat je bij een defect moet wachten met retourneren tot je van de klantendienst hoort waarnaar je de machine moet terugsturen. We zijn vandaag 18/08/2017 en ik heb nog niets gehoord van gorillasports en dat stoort me mateloos. ik begin me af te vragen of gorillasports er op gokt te wachten met het verzenden van het retouradres tot de 14 dagen bedenktijd om zijn zodat ze die brolmachine niet hoeven terug te nemen. Zodoende als ik op maandag 21/08/17 nog niets gehoord heb van jullie komt de roeimachine retour naar het standaard retour adres. Dit is niet erg netjes van jullie! Trouwens de enkele dagen vertraging in beantwoorden van mailtjes zoals op jullie website te lezen staat is iets anders als meer dan een volle week geen mails beantwoorden. Gaarne een antwoord op ticketnnummer 104353 zodoende ik ben meer dan tevreden over de spullen die ik kocht bij jullie op de roeimachine na en ik ben door de band genomen ook meer dan tevreden over gorilla sports, echter ik vind het niet fijn geen antwoord te krijgen over het retouradres voor de defecte roeimachine. Jammer dat jullie niets laten horen, jullie hadden een 5 plus beoordeling van me gekregen indien jullie niet zo belachelijk lang zouden wachten met antwoorden op het ticket over het retourneren van de defecte roeimachine. Komt nog bij dat ik jullie net trachtte te bellen en ik kreeg de boodschap dat in augustus jullie enkel telefonisch bereikbaar zijn tussen 9h en 12h. Het is nu op dit moment 11h07min. Dat zijn zo allemaal van die kleine dingen die mateloos irriteren. Breng nu even dat retouradres in orde dat ik weet waarnaar ik de machine terugsturen moet. jammer dat ik het langs deze weg en met een negatieve beoordeling moet doen om (hopelijk) antwwoord te krijgen van jullie