GP Groot

Joost Kwakman

Geen volwaardige bak geleverd

Uw beoordeling:

Ik had een af te sluiten 10 cuper besteld met als optie erbij dat ie gedraaid geplaatst moest worden, omdat ik met een kruiwagen er in wilde kunnen.
De geleverde bak bleek niet afsluitbaar (want gedeukt) en ook niet draaibaar (want hij had geen deuren aan de zijkant). Na veel bellen en mailen krijg ik mijn extra terug en nog wat korting. Bij het ophalen is een deel van de inhoud weer in m'n tuin gelegd, waarschijnlijk omdat de ophaler dacht dat daardoor de klep niet dicht kon (wat niet zo was). Kon ik weer naar het milieuplein.
Kortom, ik begrijp best dat het druk is en dat de mooiste bakken dan al weg zijn, maar je kunt niet een gemankeerd product voor de volle prijs leveren. Daar had, op initiatief van de leverancier, korting voor aangeboden moeten worden. Bovendien moet de optie van het draaien gewoon direct terugbetaald worden als het niet wordt uitgevoerd
Update: ik ben nav deze review gebeld door GP Groot. Ze hebben een gebaar gemaakt en het alsnog netjes afgehandeld. daardoor één sterretje meer.

Reactie GP Groot:

Bedankt voor uw review en graag tot een volgende keer!

Score voor GP Groot: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: